Logo Bee Masini Industriale

Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova, Romania

Aveti Intrebari?

(0726) 340 302

Trimite Email

office@bee-masini-industriale.ro

Despre noi

Companie

Cu mai bine de 32 de ani de experiență, Bee este un jucător important pe piața producției de echipamente și linii industriale de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic.

Bee este o companie a cărei experiență a plasat-o pe piață ca fiind un important și recunoscut producător de echipamente și de linii industriale de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic. Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniu ce au fost parte atât din proiecte simple, cât și parte a unor proiecte ample, mai complexe. Dar, de fiecare dată, ne-am făcut remarcați prin seriozitate și profesionalism.

Suntem o echipă dedicată, orientată către client, scopul ce ne conduce pe noi fiind acela de a deveni un partener responsabil, de a construi relații profesionale bazate pe încredere.

Cu peste 10 premii câștigate la competiții de specialitate, cu 5 locații funcționale și cu mai bine de 200 de clienți, Bee livrează produse la cele mai ridicate standarde ale calității.

Misiune

Misiunea companiei noastre este de a deveni un partener de încredere, de a construi relații profesionale bazate pe respect și pe integritate. Suntem profesioniști și tratăm fiecare partener de business în mod egal, fiind orientați spre a livra servicii de calitate de top. Investim constant în oamenii care sunt parte din colectivul nostru, pentru a ne asigura că suntem la curent cu ultimele tehnologii și că putem să punem în serviciul dumneavoastră tot know how-ul.

Misiunea noastra

Valori

Valorile ce ne conduc în munca noastră cotidiană sunt respectul față de client și față de proiectul și afacerea sa, profesionalismul, responsabilitatea. Fiecare proiect ce ne intră în lucru este diferit, iar noi tratăm în mod egal fiecare job, indiferent de dimensiunea sa. Considerăm că respectul și încrederea trebuie câștigate prin profesionalism și prin servicii livrate la standarde înalte.

Suntem mândri de a avea un colectiv de oameni dedicați, de oameni ce își aduc aportul la povestea Bee, într-un mod constructiv și responsabil. Colegii noștri sunt instruiți pentru a putea face față și celor mai ridicate așteptări.

valori-img

Ești gata să construiești un nou proiect cu noi?