Logo Bee Masini Industriale

Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova, Romania

Aveti Intrebari?

(0726) 340 302

Trimite Email

office@bee-masini-industriale.ro

Soluții personalizate

Soluții complete - Personalizate

Cu vopsirea electrostatică, moleculele de vopsea sunt încărcate pozitiv, deoarece lasă duză de pulverizare într-un câmp electric care le direcționează spre sarcina negativă a suprafeței metalice. Atracția dintre moleculele pozitive și negative este de 75 de ori mai puternică decât gravitația, tragerea este atât de puternică încât chiar și vopseaua pulverizată ușor peste sau departe de suprafața metalică va încerca să schimbe direcția pentru a ateriza pe metal.

Moleculele de vopsea sunt atrase de cea mai mare sarcină, picăturile pulverizate vor merge automat în zonă fără vopsea pentru a crea o suprafață uniformă.

Afla cele mai moderne solutii personalizate pentru afacerea ta.

Vopsirea electrostatică este un proces de utilizare a unui câmp magnetic pentru aplicarea vopselei pe metale și diferite tipuri de materiale plastice. Se bazează pe principiul că „contrariile atrag”. Dând obiectului care urmează să fie vopsit o sarcină negativă și vopseaua o sarcină pozitivă, se creează atracția și rezultatul este un finisaj durabil, neted și dur de vopsire pe care este placat.

Intră în legătură cu unul dintre specialiștii noștri!

Personalul nostru specializat este disponibil pentru a ajuta clienții să obțină performanțe optime din produsele noastre.

Recomandările se bazează pe teste și informații de încredere

Cere oferta personalizată