Cuptoare de curățare cu temperatura ridicata - Bee Masini Industriale -

Cuptoare de curatare cu temperatura ridicata

Cod produs: BEE12
Categorie produs: Produse Bee

Solicita oferta
0726 340 302

Descriere produs

Cuptoarele pentru procesul de curățare a căldurii implică o cameră, o ardere termică de oxidare integrală, controlul temperaturii pentru arzătoare, o alimentare cu aer și un sistem de injecție de ceață de apă pentru controlul temperaturii blițului care poate apărea la prelucrarea unei cantități mari de combustibili.

Cuptoarele de curățare a căldurii funcționează pe principalul de aer controlat. Combustia și temperatura sunt controlate prin restricționarea fluxului de aer la sarcină.

Focul este incendiat prin limitarea oxigenului necesar pentru ardere. Cuptoarele cu aer controlat sunt echipate cu control PLC care indică temperatura procesului cuptorului. La atingerea temperaturii setate, alimentarea cu aer este restricționată automat. Când temperatura scade, arzătorul reapare și alimentarea cu aer este deschisă automat.

Cuptoarele de curățare a căldurii includ un afterburner oxidant termic integral cu propriul controler de temperatură Acesta este dimensionat pentru a furniza aer la gazele de ieșire ale camerei de proces și a aduce gaze la temperatura de 800-1.100 ° C sau mai mare pentru oxidarea fumurilor, fumului și mirosurilor descărcate din sarcină.

Majoritatea vopselelor și învelișului volatil se aprind în intervalul 260-600 ° C, determinând creșterea rapidă a temperaturii la punctul de reglare reglat. Aceasta închide automat arzătorul camerei de proces și alimentarea cu aer. Pe măsură ce oxigenul este consumat, flacăra se stinge și se stabilesc condiții de curățare a vopselei.”

Top